Terug

Volg Vandaag Inside

'De Ligt mogelijk nieuwe aanvoerder Juventus bij vertrek Chiellini'

'De Ligt mogelijk nieuwe aanvoerder Juventus bij vertrek Chiellini'

24 mrt 2021, 10:15

Matthijs de Ligt wordt vanaf volgend seizoen mogelijk de nieuwe aanvoerder van Juventus. De Nederlandse verdediger prijkt op de voorpagina van de Italiaanse krant Tuttosport met de kop 'De Ligt Capitano.'

Tuttosport meldt dat de kans groot is dat Chiellini, de huidige aanvoerder van Juve, na dit seizoen vertrekt uit Turijn. Zijn contract loopt komende zomer af en het lijkt erop dat de 36-jarige verdediger geen nieuw voorstel krijgt.

De Ligt wordt in dat geval mogelijk de nieuwe aanvoerder van Juventus. Op dit moment neemt Bonucci de band vaak over van Chiellini, die regelmatig met blessures kampt. Omdat ook Bonucci (33) al in de herfst van zijn carrière zit, denkt men er bij Juventus aan om de 21-jarige De Ligt te promoveren tot aanvoerder.

Ook bij Ajax was De Ligt al op vroege leeftijd captain. Van Erik ten Hag kreeg hij op 18-jarige leeftijd de aanvoerdersband.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.