Terug

Volg Vandaag Inside

'De Ligt moet oude Pique vervangen bij Barcelona'

'De Ligt moet oude Pique vervangen bij Barcelona'

10 okt 2018, 13:34

Matthijs de Ligt gloreert vandaag op de voorpagina's van de Spaanse sportkranten. Barcelona heeft van Ajax-verdediger Matthijs de Ligt een 'topprioriteit' gemaakt op hun transferlijst, zo berichten de Spaanse media.

De Ligt zou Ajax-teamgenoot Frenkie de Jong hebben overtroffen op het verlanglijstje van de Catalanen. De Ajacied zou namelijk de nieuwe Pique moeten gaan worden voor FC Barcelona. Ook op Twitter verschijnen regelmatig berichten met deze conclusie. Voorlopig heeft de centrale verdediger nog een contract in Amsterdam tot 2021, waarbij Ajax de optie heeft om dat met nog een jaar te verhogen.

Hans voorspelt: 'De Ligt gaat weg voor 100 miljoen'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.