Terug

Volg Vandaag Inside

De Ligt met Juventus naar kwartfinales bekertoernooi

De Ligt met Juventus naar kwartfinales bekertoernooi

15 jan 2020, 23:51

Juventus, met verdediger Matthijs de Ligt in de gelederen, heeft zich overtuigend geplaatst voor de kwartfinales van het Italiaanse bekertoernooi. De koploper in de Serie A versloeg op eigen veld Udinese met 4-0.

De Ligt had de afgelopen weken geen basisplaats bij Juventus. Door een zware knieblessure bij zijn concurrent Merih Demiral, die afgelopen zondag tegen AS Roma moest uitvallen nadat hij verkeerd was neergekomen bij een kopduel, zijn de kansen voor de oud-Ajacied op meer speeltijd nu sterk toegenomen.

Bij de rust leidde de thuisclub al met 2-0. Juventus kwam op voorsprong door een treffer van Gonzalo Higuaín, die na liefst drie ragfijne combinaties met landgenoot Paulo Dybala raak schoot. Dybala bracht uit een strafschop de stand op 2-0.

Na de pauze liep Juventus snel uit naar 4-0 via treffers van opnieuw Dybala en Douglas Costa, die een strafschop benutte na een handsbal bij Bram Nuytinck. Hidde ter Avest had eveneens een basisplaats bij Udinese.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.