Terug

Volg Vandaag Inside

De Ligt luncht met koning Willem-Alexander en koningin Máxima

De Ligt luncht met koning Willem-Alexander en koningin Máxima

9 mei 2019, 21:33

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben donderdag geluncht met onder andere Ajax-aanvoerder Matthijs de Ligt. Ook Koningslied-componist John Ewbank en Rapper Ronnie Flex schoven, net als 25 anderen, aan voor een zogeheten uitblinkerslunch in Paleis Noordeinde. 'Willem-Alexander en Máxima willen daarmee hun erkenning uitspreken voor mensen die een bijzondere prestatie hebben geleverd', meldt de Rijksvoorlichtingsdienst.

De geselecteerden hebben onlangs een prijs of onderscheiding ontvangen voor prestaties in hun werkgebied. De Ligt was woensdagavond nog in tranen vanwege de dramatische uitschakeling van Ajax in de halve finale van de Champions League. De 19-jarige international won dit jaar de Golden Boy Award, de prijs voor de meest talentvolle voetballer van het jaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.