Terug

Volg Vandaag Inside

'De Ligt kan net als Sergio Ramos nummer één verdediger worden'

'De Ligt kan net als Sergio Ramos nummer één verdediger worden'

7 dec 2020, 15:47

Cesc Fàbregas heeft zich lovend uitgelaten over Matthijs de Ligt. De 33-jarige Spanjaard is erg te spreken over de jonge verdediger van Juventus, zo vertelt hij in gesprek met Tuttosport.

'Ja, ik houd hem in de gaten. Hij bevalt me erg goed', vertelt Fàbregas in gesprek met de Italiaanse sportkrant. 'De Ligt heeft een geweldige persoonlijkheid en kan - net als Sergio Ramos - de nummer één verdediger van de wereld worden. Ook Gerard Piqué en Carles Puyol behoren tot de top van de laatste jaren.'

Matthijs de Ligt onderging begin augustus een operatie aan zijn rechterschouder. De oud-Ajacied had al geruime tijd last van het gewricht, die af en toe uit de kom schoot. De Ligt miste niet alleen de start van het Italiaanse seizoen met Juventus, maar ook groepswedstrijden in de Nations League met het Nederlands elftal. Inmiddels is de 21-jarige verdediger volledig hersteld en kan hij dinsdag deelnemen aan het Champions League-duel met FC Barcelona, waar oud-ploeggenoten Frenkie de Jong en Sergiño Dest onder contract staan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.