Terug

Volg Vandaag Inside

De Ligt is Hulshoff dankbaar als mentor en als beste vriend

De Ligt is Hulshoff dankbaar als mentor en als beste vriend

17 feb 2020, 21:36

Matthijs de Ligt heeft de zondag overleden Barry Hulshoff via zijn Instagram-pagina een laatste eer bewezen. Hulshoff gold als begeleider en adviseur van de verdediger van Juventus, die in de zomer van Ajax werd overgenomen.

"Barry, ik ben onwijs dankbaar dat ik jou heb leren kennen. Je hebt mij altijd geholpen als mentor, zaakwaarnemer maar vooral als beste vriend", schreef De Ligt op social media bij een foto waarmee hij samen met zijn leermeester poseert.

"De dagen en uren dat wij samen over voetbal konden praten en lachen zullen mij altijd bij blijven. Je bent en blijft mijn grootste inspiratie. Ik zal je missen, Bar!" De Ligt wordt op zakelijk vlak ook bijgestaan door Mino Raiola.

Minuut stilte

Hulshoff, die 73 jaar oud werd, was net als De Ligt verdediger. Hij speelde voor twee clubs: Ajax en MVV. Voorafgaand aan het duel van Jong Ajax met NAC Breda, maandagavond op De Toekomst, werd een minuut stilte gehouden.

Behalve De Ligt reageren ook veel andere prominenten geschokt op het overlijden van de oud-international.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.