Terug

Volg Vandaag Inside

De Ligt en Ronaldo starten in basis tegen Atlético Madrid

De Ligt en Ronaldo starten in basis tegen Atlético Madrid

26 nov 2019, 21:00

Juventus-trainer Maurizio Sarri heeft Matthijs de Ligt en Cristiano Ronaldo opgesteld in zijn basiselftal voor het Champions League-duel met Atlético Madrid van dinsdagavond.

Zowel de twintigjarige De Ligt als Ronaldo waren een vraagteken voor de vijfde groepswedstrijd van Juventus. De Ligt hield zaterdag een ontwrichte schouder over aan het competitieduel met Atalanta. Ronaldo deed vanwege lichte klachten niet mee aan deze wedstrijd.

Beide spelers zijn nu toch fit genoeg bevonden en verschijnen zodoende aan de aftrap tegen Atlético Madrid. Juventus is al zeker van een plek in de knock-outfase van de Champions League. Atlético plaatst zich dinsdag met een zege in Turijn ook voor de achtste finales.

De wedstrijd tussen Juventus en Atlético Madrid is dinsdagavond vanaf 20.30 uur LIVE te volgen bij Veronica of via de livestream. In de studio zijn aanwezig: Hélène Hendriks, Wim Kieft en Johan Derksen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.