Terug

Volg Vandaag Inside

De Ligt en Ronaldo onzeker bij Juventus

De Ligt en Ronaldo onzeker bij Juventus

25 nov 2019, 15:26

Trainer Maurizio Sarri van Juventus moet afwachten of hij dinsdag in de Champions League tegen Atlético Madrid kan beschikken over Matthijs de Ligt en Cristiano Ronaldo. De Nederlandse verdediger kampt met een schouderblessure, zaterdag opgelopen in de gewonnen competitiewedstrijd tegen Atalanta (1-3). De rechterschouder van De Ligt schoot kort na rust even uit de kom toen hij met een sliding een doelpoging van Atalanta probeerde te voorkomen. De Ligt schreeuwde het uit van de pijn, maar speelde de wedstrijd wel uit.

"We moeten de situatie van Matthijs nog evalueren, het ligt er heel erg aan hoe hij zich voelt", zei Sarri op de persconferentie. Hetzelfde geldt voor middenvelder Federico Bernardeschi, die in Bergamo al na 25 minuten geblesseerd naar de kant moest.

Cristiano Ronaldo ontbrak tegen Atalanta vanwege knieklachten. De Portugees trainde zondag weer mee bij Juventus, maar Sarri weet nog niet of zijn vedette inzetbaar is tegen Atlético. "Hij gaat wel vooruit", zei de trainer, wiens elftal met tien punten al zeker is van een plek in de achtste finales.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.