Terug

Volg Vandaag Inside

De Ligt en Kluivert bij laatste vijf

De Ligt en Kluivert bij laatste vijf

20 nov 2018, 20:35

ROME (ANP) - Matthijs de Ligt (Ajax) en Justin Kluivert (AS Roma) hebben in de strijd om de Golden Boy Award alleen nog concurrentie van Patrick Cutrone (AC Milan), Trent Alexander-Arnold (Liverpool) en Vinicius Junior (Real Madrid). De lijst van kanshebbers werd teruggebracht tot vijf talenten.

Op 17 december wordt de winnaar van de prijs voor het talent van het jaar (jonger dan 21 jaar) bekendgemaakt. Geselecteerde voetbaljournalisten van toonaangevende media mogen hun stem uitbrengen. De prijs wordt uitgereikt door de Italiaanse sportkrant Tuttosport.

Justin Bijlow (Feyenoord), Timothy Fosu-Mensah (Manchester United), Teun Koopmeiners (AZ) en Javairô Dilrosun (Hertha BSC) werden eerder al van de lijst geschrapt. Zij stonden afgelopen zomer nog wel op een lijst van honderd genomineerden.

Rafael van der Vaart is de enige Nederlander die de Golden Boy Award ooit heeft gewonnen. Vorig jaar ging de prijs naar de Fransman Kylian Mbappé.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.