Terug

Volg Vandaag Inside

De Ligt en Juventus spelen gelijk en beleven slechtste seizoen sinds 1998-1999

De Ligt en Juventus spelen gelijk en beleven slechtste seizoen sinds 1998-1999

11 dec 2021, 20:29

Het is Juventus niet gelukt de uitwedstrijd tegen Venezia te winnen. In Venetië werd het 1-1, waardoor Juve al voor de negende keer dit seizoen punten verspeelde.

Álvaro Morata maakte er na ruim een half uur 0-1 van, door een voorzet vanaf links bij de eerste paal binnen te tikken. Tien minuten na rust maakte Mattia Aramu gelijk met een schot van afstand. Aramu kreeg de bal voor zijn voeten via Ridgeciano Haps, voormalig speler van AZ en Feyenoord.

Bij Juventus deed Matthijs de Ligt de hele wedstrijd mee. Captain Paulo Dybala viel al na ruim 10 minuten uit met een spierblessure.

Juve heeft na zeventien duels pas 28 punten, het laagste aantal sinds het seizoen 1998-1999. Destijds had de Italiaanse topclub 24 punten na zeventien duels. De ploeg van trainer Massimiliano Allegri staat teleurstellend zesde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.