Terug

Volg Vandaag Inside

De Ligt draagt nog steeds dezelfde schoenen uit Ajax-periode

De Ligt draagt nog steeds dezelfde schoenen uit Ajax-periode

11 feb 2021, 19:30

Matthijs de Ligt speelt bij Juventus nog altijd met dezelfde voetbalschoenen uit zijn periode bij Ajax. Een supporter van Juve ontdekte dat en plaatste een aantal foto’s op Twitter.

Op de foto’s is duidelijk te zien dat de voetbalschoenen er aardig versleten uit zien. Een schoenmaker heeft de schoenen nog enigszins kunnen repareren, waardoor De Ligt ze nog altijd kan dragen. De 21-jarige verdediger speelde al met de schoenen in het jaar dat Ajax de halve finale van de Champions League bereikte in 2019.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.