Terug

Volg Vandaag Inside

'De Ligt aangeboden bij Real Madrid'

'De Ligt aangeboden bij Real Madrid'

3 apr 2020, 16:40

Een opvallend gerucht uit Spanje vrijdagmiddag. Matthijs de Ligt zou door zaakwaarnemer Mino Raiola zijn aangeboden bij Real Madrid, meldt Defensa Central.

Mino Raiola voert gesprekken met Real Madrid over lphonse Aréola, die dit seizoen gehuurd wordt van PSG. In deze gesprekken zou ook de naam van Matthijs de Ligt zijn gevallen.

Volgens het Spaanse medium probeert Raiola een nieuwe club te vinden voor de Ligt, die dit seizoen de nodige moeite had om zich aan te passen in de Serie A. De centrale verdediger zou bovendien bovenaan het lijstje van Real Madrid staan, met mogelijke opvolgers van de vierendertigjarige Sergio Ramos.

Afgelopen week werd De Ligt door The Times nog in verband gebracht met een overstap naar Manchester United. De Ligt zou volgens de krant samen met Harry Maguire het hart van de verdediging moeten gaan vormen.

Mocht De Ligt opnieuw voor een keuze staan, doet hij er goed aan om niet te veel waarde te hechten aan de mening van zaakwaarmer Mino Raiola, denkt René van der Gijp.

‘Hoe kan De Ligt nou luisteren naar iemand die tien miljoen aan hem verdient?’
5:37
‘Hoe kan De Ligt nou luisteren naar iemand die tien miljoen aan hem verdient?’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.