Terug

Volg Vandaag Inside

'De kans dat ze mij uitnodigen is nul, maar ik zou zeker aanschuiven bij Vandaag Inside'

'De kans dat ze mij uitnodigen is nul, maar ik zou zeker aanschuiven bij Vandaag Inside'

21 juni 2022, 12:45

Ronald Molendijk staat ervoor open om een keer aan te schuiven als tafelgast in Vandaag Inside. De dj en Shownieuws-deskundige rekent niet op een uitnodiging, maar zou zeker geen nee zeggen.

In Shownieuws werd er maandagavond uitgebreid gereageerd op het besluit van Paul de Leeuw om niet meer aan te schuiven als tafelgast in Vandaag Inside. Molendijk zegt die keuze niet te begrijpen. 'Waarom zou je dat op die manier zo publiekelijk maken?', vraagt Molendijk zich af. 'Ik zou gewoon zeggen: jongens mij niet meer bellen. Kijk, de kans dat ze mij ooit uitnodigen is nul. Je weet toch waarvoor je wordt uitgenodigd als je daar naartoe gaat. Je zit niet bij Op1, waar je letterlijk niks kan zeggen. Je zit bij een talkshow waar meningen the key zijn.'

Vervolgens vraagt presentatrice Dyantha Brooks aan Molendijk of hij zou aanschuiven bij Vandaag Inside. 'Zeker, waarom niet?', reageert Molendijk. 'Ik heb het weleens eerder verteld. Ik kreeg ooit een screenshot van iemand doorgestuurd, die een boek van VI had en waarin stond: Ronald Molendijk is een pedante lul. Dus ik denk dat de kans dat ik gevraagd ga worden relatief klein is.'

'Maar nee, ik heb daar geen enkel probleem mee', vervolgt Molendijk. 'Sterker nog, ik denk dat ik best wel benieuwd ben hoe zij in bepaalde dingen zitten. Vroeger niet, toen was het een voetbalprogramma en daar heb ik zelf niet zoveel mee. Wel even duidelijk, het is geen sollicitatie', besluit de Shownieuws-deskundige. 

Ook William Rutten denkt dat hij wel een geschikte tafelgast zou kunnen zijn. 'Ik kan het wel aan', reageert Rutten op Molendijk. De fotograaf was in 2020 nog te gast bij Veronica Inside. 'Je moet daar niet gaan zitten als je het niet aankan', gaat Rutten verder. 'Het risico is dat ze iets lulligs kunnen zeggen over iemand die jij goed kent en dan kom je in een moeilijke positie. Of je gaat een beetje meelachen en meedoen, waardoor die persoon die je kent dat weer vervelend vindt of je gaat er tegenin, dat is het risico van om daar te gaan zitten. Maar je kan daar echt alles zeggen en ze gaan er ook heel respectvol mee om', aldus Rutten.

Shownieuws heeft maandagavond uitgebreid gereageerd op de keuze van Paul de Leeuw om niet meer aan te schuiven als tafelgast in Vandaag Inside. Bekijk het in de onderstaande video terug.

Shownieuws-tafel reageert op keuze van Paul de Leeuw om niet meer aan te schuiven bij Vandaag Inside
4:31
Shownieuws-tafel reageert op keuze van Paul de Leeuw om niet meer aan te schuiven bij Vandaag Inside

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.