Terug

Volg Vandaag Inside

De Jong: wij blijven er altijd in geloven

De Jong: wij blijven er altijd in geloven

26 aug 2018, 01:07

ZWOLLE (ANP) - PSV sloeg zaterdag tegen PEC Zwolle opnieuw toe in blessuretijd. Dankzij een doelpunt van Luuk de Jong namen de Eindhovenaren alsnog drie punten mee: 1-2. Vorig week tegen Fortuna Sittard won PSV eveneens in de toegevoegde tijd en ook vorig seizoen maakte de landskampioen het verschil vaak aan het einde van wedstrijden.

,,Je kunt misschien niet meer van geluk spreken. We blijven er altijd in geloven tot het einde. Ook al zit het soms niet mee'', zei De Jong na afloop voor de camera van FOX Sports. ,,Zwolle ging ook denken dat ze misschien wel wat meer konden halen dan een gelijkspel. Dan krijg je iets meer ruimte. Maar ook ik heb na rust een lange fase het gevoel gehad dat het er niet meer in zat en gehoopt dat het 1-1 zou blijven.''

De Jong maakte zaterdag beide PSV-doelpunten. Daarmee is hij dit seizoen van de nul af. ,,Als ik even niet scoor, krijg ik dat best snel te horen. Daar ben ik inmiddels wel aan gewend. Ik ben spits, ik moet scoren.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.