Terug

Volg Vandaag Inside

De Jong: we waren onszelf niet

De Jong: we waren onszelf niet

2 dec 2018, 18:01

ROTTERDAM (ANP) - Luuk de Jong vond dat PSV de nederlaag tegen Feyenoord (2-1) aan zichzelf te wijten had. ,,We speelden in de eerste helft niet ons eigen spel. We waren onszelf niet. Dat mogen we onszelf kwalijk nemen'', zei de aanvoerder in De Kuip.

Feyenoord zette de koploper van de eredivisie vanaf het begin onder druk. De Jong: ,,We wisten dat ze vol gas zouden gaan geven. Maar we verloren te veel 'tweede' ballen en duels. Daar profiteerden zij van.''

Volgens de spits had PSV na rust een nederlaag nog kunnen voorkomen. ,,De tweede helft speelden we ons eigen spel en was het eenrichtingsverkeer'', aldus De Jong, die Ajax terug zag komen tot twee punten. ,,De competitie is altijd open geweest. We hebben nooit gezegd dat de titelstrijd al beslist was.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.