Terug

Volg Vandaag Inside

Frenkie de Jong terug in de basis bij Barcelona

Frenkie de Jong terug in de basis bij Barcelona

28 sep 2019, 17:39

Frenkie de Jong heeft zijn basisplaats bij FC Barcelona weer terug. De 22-jarige middenvelder verschijnt om 16.00 uur aan de aftrap van de uitwedstrijd tegen Getafe. De Jong moest het in het midweekse competitieduel met Villarreal (2-1) doen met een rol als invaller. In de vorige vijf wedstrijden in La Liga had de van Ajax overgekomen middenvelder wel een basisplaats.

Trainer Ernesto Valverde kan tegen Getafe geen beroep doen op Lionel Messi, die bij zijn rentree tegen Villarreal opnieuw geblesseerd raakte. De Argentijn, maandag weer uitgeroepen tot beste voetballer ter wereld, kampt met een dijbeenblessure. Ousmane Dembélé doet ook niet mee. De Franse vleugelspits heeft een hamstringblessure in zijn linkerbeen. De ernst van de kwetsuur is nog onbekend. De 22-jarige Fransman wordt de laatste jaren achtervolgd door blessures.

FC Barcelona staat na zes speelronden zevende met 10 punten, vier punten achter koploper Real Madrid.

Hans over Frenkie de Jong: 'Iedereen staat met zijn bek open'

Hans over Frenkie de Jong: 'Iedereen staat met zijn bek open.'
1:32
Hans over Frenkie de Jong: 'Iedereen staat met zijn bek open.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.