Terug

Volg Vandaag Inside

De Jong: tegen Duitsland moet het beter

De Jong: tegen Duitsland moet het beter

22 mrt 2019, 00:27

ROTTERDAM (ANP ) - Frenkie de Jong was tevreden met de zege van het Nederlands elftal in de EK-kwalificatie op Wit-Rusland (4-0). ,,Het was best goed, maar we kunnen beter", zei hij. ,,Tegen Duitsland moet het zondag ook beter."

,,We kwamen snel op 1-0, maar daarna speelden we wat minder", zei De Jong. ,,Zo'n cadeautje hadden we misschien niet verwacht. Na de 2-0 vielen we wat terug en leden we te veel balverlies. Maar uiteindelijk hebben we ons goed hersteld. Het is jammer dat Kenny Tete uitviel en we al drie keer hadden gewisseld. Daardoor speelden we de laatste 20 minuten met tien man. Anders hadden we misschien nog wel met meer dan 4-0 kunnen winnen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.