Terug

Volg Vandaag Inside

De Jong stelt Koeman beetje gerust

De Jong stelt Koeman beetje gerust

11 nov 2018, 18:20

ROTTERDAM (ANP) - Frenkie de Jong verwacht dat hij gewoon voor het Nederlands elftal kan uitkomen tijdens de komende wedstrijden tegen Frankrijk en Duitsland in de Nations League. ,,Ik heb nu heel veel pijn", zei hij na de zege van Ajax op Excelsior (7-1). ,,Maar we hebben nog een paar dagen."

De Jong liep woensdag een heupblessure op tijdens de uitwedstrijd van zijn ploeg tegen Benfica. ,,Mijn heup is zwaar gekneusd", vertelde hij. ,,En hier bij Excelsior kreeg ik er weer en tik op. Dat zal je altijd zien."

Het Nederlands elftal ontvangt Frankrijk vrijdag in De Kuip en gaat volgende week maandag op bezoek bij Duitsland in Gelsenkirchen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.