Terug

Volg Vandaag Inside

De Jong: ook tegen Cambuur zit ik op de bank

De Jong: ook tegen Cambuur zit ik op de bank

15 mei 2019, 23:51

DOETINCHEM (ANP) - Voor trainer Henk de Jong van De Graafschap is er geen twijfel mogelijk. ''Ook tegen SC Cambuur zit ik op de bank. Wat dacht je dan? En ik heb maar één doel en dat is winnen'', benadrukte de Friese coach, die komend seizoen bij zijn vroegere club Cambuur weer werkzaam is als oefenmeester.

Als nummer zeventien van de eredivisie begint De Graafschap zondag in Leeuwarden tegen SC Cambuur aan de halve finales van de play-offs om promotie/degradatie. Drie dagen later is in Doetinchem de return. Het tweeluik is voor menigeen pikant gezien de situatie waarin De Jong verkeert, maar de joviale trainer ziet dat anders.

''Ik ben een professionele trainer in het betaalde voetbal'', betoogde hij bij FOX Sports. ''Tot 1 juli sta ik onder contract bij De Graafschap. Je denkt toch niet dat ik wil degraderen met deze club? Ik ben niet gek. Ik ga voor De Graafschap alles eruit halen wat erin zit. Met Cambuur ben ik totaal nog niet bezig.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.