Terug

Volg Vandaag Inside

De Jong met Ajax mee naar München

De Jong met Ajax mee naar München

1 okt 2018, 13:03

AMSTERDAM (ANP) - Frenkie de Jong behoort tot de selectie van Ajax voor de tweede groepswedstrijd in de Champions League, dinsdag tegen Bayern München. De middenvelder ontbrak zaterdag in het gewonnen competitieduel met Fortuna Sittard (0-2) vanwege een lichte kuitblessure. Mogelijk kan De Jong tegen de Duitse kampioen wel weer meedoen.

Trainer Erik ten Hag neemt 22 spelers mee naar München. De Oostenrijkse verdediger Maximilian Wöber zit daar ook bij. Hij haakte zaterdag kort voor de aftrap af omdat hij ziek was. De talenten Ryan Gravenberch en Dani de Wit hebben ook een plek gekregen in de selectie voor het Europese duel.

Ajax luisterde de terugkeer in het hoofdtoernooi van de Champions League twee weken geleden op met winst op AEK Athene (3-0). Bayern München, de club van Arjen Robben, won met 2-0 bij Benfica.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.