Terug

Volg Vandaag Inside

'Frenkie de Jong mag zich zaterdag bewijzen op favoriete positie'

'Frenkie de Jong mag zich zaterdag bewijzen op favoriete positie'

5 aug 2020, 17:13

Frenkie de Jong mag zaterdagavond starten op zijn favoriete positie in het Champions League-duel tegen Napoli, weet Marca. De Spaanse krant meldt dat de Nederlander door de schorsingen van Sergio Busquets en Arthuro Vidal start als verdedigende middenvelder.

De positie van nummer '6' bespeelde De Jong ook altijd bij Ajax. Door de aanwezigheid van onder andere Sergio Busquets moet hij bij Barcelona, dat op het driemansmiddenveld met de punt naar achteren speelt, vaak genoegen nemen met een positie aan de zijkant. Tegen Napoli mag hij zich echter gaan bewijzen op zijn 'vertrouwde' positie als verdedigende middenvelder.

Marca meldt dat De Jong de wedstrijd tegen Napoli kan zien als examen. Hij zal hoogstwaarschijnlijk het middenveld vormen met Ivan Rakitic en Sergi Roberto. Het heenduel tussen Barcelona en Napoli eindigde in een 1-1 gelijkspel.

De Champions League is vanaf vrijdag 7 augustus om 20:30 uur te zien bij SBS6.

Hans vindt dat Frenkie de Jong bij de beste drie spelers van Barcelona hoort. Bekijk het in de video hieronder!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.