Terug

Volg Vandaag Inside

De Jong laakt slap Ajax

De Jong laakt slap Ajax

4 nov 2018, 00:58

AMSTERDAM (ANP) - Ajax scoorde in 22 minuten twee keer tegen Willem II (2-0) en richtte vervolgens het vizier op de kraker van woensdag tegen Benfica in de Champions League. Daar leek wat voor te zeggen met het oog op de overvolle voetbalagenda. Maar Frenkie de Jong vond het maar niets.

De middenvelder stond in de tweede helft regelmatig met twee armen in de lucht. De Jong wilde zo aangeven dat hij niets van het slappe spel begreep. ,,In de tweede helft was het echt heel slecht", baalde hij na het laatste fluitsignaal. ,,We deden maar wat. Het was ieder voor zich leek wel."

,,Als we zo spelen, dan worden we nooit kampioen", stelde De Jong. ,, Hier moeten we echt wat aan doen. Het is niet de eerste keer dat we met twee doelpunten voor komen en dan stoppen met voetballen. We slaan ons zelf voor ons hoofd als we straks de landstitel op doelsaldo missen. Nee, ik word hier niet vrolijk van.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.