Terug

Volg Vandaag Inside

De Jong krijgt nieuwe aanbieding De Graafschap

De Jong krijgt nieuwe aanbieding De Graafschap

6 mrt 2019, 22:35

DOETINCHEM (ANP) - Trainer Henk de Jong heeft van De Graafschap een nieuwe aanbieding gekregen. De 54-jarige coach uit Friesland kan voor een of twee jaar bijtekenen. Hetzelfde geldt voor zijn assistent Sandor van der Heide.

,,Echt een keurige aanbieding waar veel respect uit spreekt'', zegt De Jong tegen Omroep Gelderland. Hij mag zelf beslissen of hij een of twee jaar blijft en mag er ook nog even over nadenken.

De Jong, oud-hoofdtrainer van SC Cambuur, is sinds december 2016 werkzaam bij De Graafschap. Vorig seizoen promoveerde hij met de 'Superboeren' naar de eredivisie. De club uit Doetinchem staat momenteel op de zeventiende plaats, drie punten onder de degradatiestreep. Na de winterstop behaalde De Graafschap in de overlevingsstrijd tien punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.