Terug

Volg Vandaag Inside

De Jong kan met Ajax tegen Real spelen

De Jong kan met Ajax tegen Real spelen

12 feb 2019, 16:38

AMSTERDAM (ANP) - Frenkie de Jong kan woensdag met Ajax tegen Real Madrid in de achtste finales van de Champions League voetballen. De middenvelder heeft geen last meer van een liesblessure. ,,Frenkie is fit. Hij kijkt uit naar de wedstrijd tegen Real, zoals iedereen bij ons", stelde trainer Erik ten Hag.

De Jong haakte vorige week donderdag af op de training en kreeg zaterdag in de slotfase van het uitduel met Heracles Almelo opnieuw last van zijn lies. Ten Hag wilde op een persconferentie niet bevestigen dat David Neres weer eens een basisplaats krijgt. De Braziliaan was eerder dit seizoen één van de uitblinkers van Ajax tegen Bayern München.

,,Het is een optie om met hem te starten en Tadic in de punt van de aanval", zei Ten Hag. ,,Maar Kasper Dolberg en Klaas-Jan Huntelaar zijn ook goede spitsen. We hebben meerdere mogelijkheden."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.