Terug

Volg Vandaag Inside

De Jong: ieder duel is nu een finale voor PSV

De Jong: ieder duel is nu een finale voor PSV

24 feb 2019, 18:32

EINDHOVEN (ANP) - Met drie gelijke spelen op rij heeft PSV zijn tot voor kort zo comfortabele voorsprong op Ajax zien slinken tot twee punten. ,,Vanaf nu moeten we alle wedstrijden als een finale gaan zien en zo min mogelijk schade oplopen'', zei aanvoerder Luuk de Jong na de remise tegen Feyenoord (1-1). ,,Hopelijk kunnen we onze voorsprong vasthouden, we zullen vol gas moeten gaan geven.''

PSV worstelde voor eigen publiek met Feyenoord, dat dit seizoen in uitwedstrijden vaak zo kwetsbaar is. ,,We wilden wel druk zetten, maar dat lukte niet. Feyenoord kon telkens zijn spits bereiken, die de bal weer kon terugleggen op een vrije middenvelder. We kwamen niet veel in de duels. Dan moet je steeds 50, 60 meter teruglopen. Als je steeds te laat komt, hakt dat erin'', aldus De Jong.

De koploper van de eredivisie kwam tegen tien Feyenoorders zelfs op achterstand. ,,Dat mag natuurlijk niet gebeuren. Gelukkig maakten we snel daarna gelijk. Gezien de wedstrijd is 1-1 een terechte uitslag.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.