Terug

Volg Vandaag Inside

'De Jong heeft twee opties uit Bundesliga en Premier League komende transferperiode'

'De Jong heeft twee opties uit Bundesliga en Premier League komende transferperiode'

10 dec 2021, 13:12

De geruchten rondom een vertrek van Frenkie de Jong bij FC Barcelona beginnen langzamerhand flink toe te nemen. De Nederlander zou niet meer gelukkig zijn bij de Catalanen. Dat meldt het Spaanse Sport.

Onder meer FC Bayern München en Liverpool houden de situatie van De Jong nadrukkelijk in de gaten en hopen in de winter of de zomer te kunnen toeslaan. Trainer Xavi heeft nog alle vertrouwen in de middenvelder en ziet in hem de ideale sleutelspeler voor in de toekomst. Het bestuur van Barcelona twijfelt echter alleen, omdat de club nog een hoop geld kan verdienen aan De Jong.

Gezien de financiële situatie bij Barcelona is elke cent meer dan welkom. Volgens Transfermarkt hangt er een prijskaartje van maar liefst 90 miljoen euro aan de Oranje-international. De Jong heeft nog een contract tot medio 2026 bij Barcelona.

'Frenkie is niet te koop', reageerde Xavi eerder op de geruchten rondom De Jong. 'Frenkie speelde ook een geweldige wedstrijd tegen Villarreal. Hij scoorde, bewoog veel tussen de linies en gaf twee of drie geweldige passes richting hun doel. Dat is de Frenkie die we willen zien.'



Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.