Terug

Volg Vandaag Inside

'De Jong getipt als perfecte vervanger van Pogba bij Manchester United'

'De Jong getipt als perfecte vervanger van Pogba bij Manchester United'

23 dec 2021, 21:01

John Barnes, voormalig Engels international, vindt dat Frenkie de Jong de ideale opvolger is van Paul Pogba bij Manchester United. De Fransman wordt al langer in verband gebracht met een vertrek en is over een halfjaar transfervrij.

'Het is belangrijk om alvast te kijken naar de ideale vervanger voor Pogba en Frenkie de Jong zou een briljante aankoop zijn, aldus de oud-aanvaller, van onder meer Liverpool en Newcastle United, tegenover Bonuscodebets. De Jong heeft de juiste passing, intensiteit en mentaliteit. Hij heeft alles wat Manchester United precies nodig heeft voor op het middenveld.'

Mocht er komende zomer een goed bod op De Jong binnenkomen, zal Barça naar de geïnteresseerde club luisteren. Volgens Transfermarkt is De Jong zo'n 90 miljoen euro waard en dat geld kan FC Barcelona goed gebruiken. De club kampt met een schuld van ruim 1 miljard euro.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.