Terug

Volg Vandaag Inside

De Jong en Fosu-Mensah op de bank bij Sevilla-ManUnited

De Jong en Fosu-Mensah op de bank bij Sevilla-ManUnited

16 aug 2020, 22:53

Luuk de Jong en Timothy Fosu-Mensah van respectievelijk Sevilla en Manchester United beginnen op de bank in de halve finale van de Europa League. Het duel tussen de twee ploegen wordt gespeeld zonder publiek in het RheinEnergieStadion in Keulen.

Sevilla-coach Julen Lopetegui stelde Youssef En-Nesyri op in de spits, waardoor De Jong een plaats op de bank heeft gekregen. De Marokkaanse spits heeft Lucas Ocampos en Suso naast zich.

Manchester United start met Paul Pogba en Fred op het middenveld en met Anthony Martial, Marcus Rashford, Bruno Fernandes en Mason Greenwood in de aanval. Verdediger Fosu-Mensah zit op de bank.

De andere halve finale in de Europa League wordt maandag in Düsseldorf gespeeld tussen Internazionale en Sjachtar Donetsk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.