Terug

Volg Vandaag Inside

De Jong en Depay reageren op ontslag Koeman

De Jong en Depay reageren op ontslag Koeman

28 okt 2021, 22:38

Frenkie de Jong en Memphis Depay hebben donderdagavond gereageerd op het ontslag van Ronald Koeman bij FC Barcelona. Via Instagram spreken de 2 hun bewondering uit voor Koeman tijdens zijn periode bij Barça.

Depay werd afgelopen zomer binnengehaald vanwege zijn goede relatie met Koeman bij Oranje. In Catalonië werkte Depay ongeveer 3 maanden met Koeman. In 10 wedstrijden onder de trainer scoorde Memphis 4 keer en was hij 2 keer aangever bij een goal. Op Instagram is de spits dankbaar naar Koeman. 'Je hebt mijn carrière een nieuwe boost gegeven, daar ben ik je heel dankbaar voor! Ik heb het grootste respect voor jou als coach maar nog meer als mens en ik hoop dat we elkaar in de toekomst weer zullen ontmoeten om samen te werken. Dank u meneer.'

Frenkie de Jong hield zijn reactie op het aftreden van Koeman korter. 'Je bent een geweldige coach en een geweldig persoon, bedankt voor alles meneer', zegt De Jong op Instagram. Frenkie speelde ruim een jaar onder Koeman met als hoogtepunt het winnen van de Copa del Rey. De prijs was tevens de enige prijs voor de twee in Barcelona.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.