Terug

Volg Vandaag Inside

De Jong baalt vooral voor fans De Graafschap

De Jong baalt vooral voor fans De Graafschap

29 mei 2019, 09:53

DOETINCHEM (ANP) - Henk de Jong had De Graafschap graag feestend verlaten. Voor de naar Cambuur vertrekkende trainer zat dat er dinsdag niet in. De Doetinchemmers verloren in eigen stadion met 0-2 van Sparta Rotterdam en verlaten de eredivisie daardoor na één seizoen alweer.

''Dit komt heel hard aan'', aldus De Jong. ''Onvoorstelbaar, degraderen doet verschrikkelijk veel pijn. Dit is een drama. Een anticlimax. Voor de spelers, voor de fans. Voor de hele club.''

De Graafschap won de eerste wedstrijd tegen Sparta met 1-2. In de return op De Vijverberg ging het voor de thuisploeg in het laatste kwartier mis. De Jong: ''Helaas hebben we terecht verloren van Sparta, over twee wedstrijden. We hadden het verdedigend heel moeilijk.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.