Terug

Volg Vandaag Inside

De Jong baalt van late uitslag coronatest: 'Dit is geen werken man!'

De Jong baalt van late uitslag coronatest: 'Dit is geen werken man!'

29 aug 2020, 00:11

Vanavond ging de Keuken Kampioen Divisie weer van start. Zo staat onder andere de wedstrijd SC Cambuur - NEC op het programma. Cambuur-trainer Henk de Jong was voorafgaand aan de wedstrijd niet te spreken over het feit dat hij pas laat wist wie hij kon opstellen.

De gehele selectie van Cambuur heeft één dag van tevoren een test gedaan voor corona. 'Na 24 uur krijg je de uitslag van de test: dat was één uur 's middags. Nou, één uur werd twee uur, maar twee uur werd vanmiddag (vrijdag, red.) vijf uur', zo vertelde een zichbaar gefrustreerde De Jong bij FOX Sports. 'Ja… Dat is geen werken, man!'

Daarom ziet De Jong graag dat er een alternatief beleid komt. 'Ze hebben het druk, want het is uitverkoop met de tests, dat snap ik wel. Maar dit is niet hoe het moet. Dan moet je misschien denken aan twee dagen van tevoren. Want dit is niet te doen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.