Terug

Volg Vandaag Inside

De Hoogtepunten: Het beste van binnen- en buiten het veld van dit weekend!

De Hoogtepunten: Het beste van binnen- en buiten het veld van dit weekend!

10 dec 2018, 01:32

Moest je dit weekend verplicht mee naar de verjaardag van je schoenmoeder, of had je zoveel gezopen dat het leukste voetbalnieuws je spontaan ontging? Niet getreurd want in 'De Hoogtepunten' lees je de meest opvallende, spraakmakende en leukste momenten van afgelopen voetbalweekend. En dat in slechts 5 minuten!

Na het nieuws van afgelopen week dat PSG Frenkie de Jong weleens zou kunnen contracteren, gooide Barca het over een andere boeg. Zij gebruikten Ousmane Dembélé om Frenkie op een subtiele manier binnen te hengelen. Op een post van Frenkie reageerde Dembélé namelijk het volgende:

Iets minder subtiel ging het er in de Koel aan toe. Daar had kreeg Damian van Bruggen een bord voor zijn kop van de vierde man…

Wie dit weekend ook weer vol wist te raken, was Leo Messi. WAT EEN VRIJE TRAPPEN!

Dat was de held in Barcelona, ondertussen hebben de supporters van ADO Den Haag hun eigen nieuwe held.

Van ADO Den Haag is het natuurlijk maar een kleine stap naar de finale van de Copa Libertadores. De returnwedstrijd werd gisteren na een maand vol hecktiek gespeeld in Santiago Bernabéu. De heenwedstrijd eindigde in 2-2. Na verlenging eindigde de return in een 3-1 overwinning voor River Plate.

Uiteindelijk blijft het mooiste fragment van het weekend, ook al is hij alweer terug naar Spanje, het bezoek van Sinterklaas aan Johan, Wim, René en Wilfred.

Embedded content: https://youtu.be/fivMejaivt8

Vanavond is er uiteraard weer een nieuwe aflevering van Veronica Inside om 20.30 bij Veronica!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.