Terug

Volg Vandaag Inside

De Graafschap verpest Fieldlab-feestje NEC-fans met zege

De Graafschap verpest Fieldlab-feestje NEC-fans met zege

21 feb 2021, 15:25

De Graafschap heeft de eerste voetbalwedstrijd in bijna vijf maanden met publiek ten koste van NEC gewonnen. In Nijmegen eindigde het duel in de eerste divisie in 1-2. Ongeveer 1200 supporters waren getuige van de Gelderse derby, die onderdeel is van de Fieldlab-experimenten.

Kort na rust maakte Daryl van Mieghem de openingstreffer namens De Graafschap. Ted van de Pavert verdubbelde de voorsprong een kwartier voor tijd. Elayis Tavsan liet de fans van de thuisclub in ieder geval nog even juichen met de 1-2.

De NEC-fans lieten zich gelden waar dat kon. Het doelpunt van Tavsan werd begroet met het gooien van bier, terwijl het "alles of niets" massaal werd ingezet. Ook scheidsrechter Ingmar Oostrom merkte dat er weer publiek aanwezig was. Niet al zijn beslissingen werden even enthousiast begroet.

Met de overwinning profiteert De Graafschap van het puntenverlies van koploper Cambuur. De Friezen speelden vrijdag met 1-1 gelijk tegen Jong Ajax. De ploeg van trainer Mike Snoei bezet de tweede plaats met 1 punt achterstand op Cambuur. NEC staat zesde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.