Terug

Volg Vandaag Inside

De Graafschap reageert: 'Altijd luisteren naar de adviezen van Johan!'

De Graafschap reageert: 'Altijd luisteren naar de adviezen van Johan!'

25 apr 2021, 15:44

Schalke 04 degradeerde afgelopen week officieel naar de 2e Bundesliga. Johan is van mening dat als Klaas-Jan Huntelaar nog graag een jaar wil blijven voetballen, hij dat beter bij De Graafschap kan doen dan bij Schalke, zo vertelde hij afgelopen vrijdag in Veronica Inside. De Graafschap kan zich wel vinden in die woorden, zo laat de club weten op Instagram.

'Het is zo dom wat Huntelaar gedaan heeft. Nu is hij eigenlijk roemloos ten onder gegaan en nu zit hij dadelijk in de 2e Bundesliga in Duitsland,' begon Johan afgelopen vrijdag. 'Maar dat is net als in Engeland, de lagere divisies, daar gaan ze erop hè. En als die jongen nou zo graag nog een jaartje wil voetballen, geld is toch geen probleem meer voor 'm, laat 'ie dan dat jaartje bij De Graafschap gaan voetballen. Dan is hij daar een held in de woonomgeving, en dan kan hij nog relaxed een jaartje voetballen. Je gaat toch niet in die 2e Bundesliga lopen knokken?'

De Graafschap is het helemaal eens met die woorden. De club laat op Instagram weten: 'Altijd luisteren naar de adviezen van Johan, @klaasjanhuntelaar!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.