Terug

Volg Vandaag Inside

De Graafschap huurt aanvaller Benschop

De Graafschap huurt aanvaller Benschop

23 jan 2019, 17:26

DOETINCHEM (ANP) - De Graafschap heeft zich versterkt met Charlison Benschop. De 29-jarige aanvaller maakt het seizoen op huurbasis af in Doetinchem. Hij staat nog onder contract bij FC Ingolstadt 04, dat in de tweede Bundesliga uitkomt.

Benschop verhuisde in 2012 van AZ naar Stade Brest in Frankrijk en werd daarna verhuurd aan Fortuna Düsseldorf. In 2015 nam Hannover’96 de spits over en in 2018 ging hij naar FC Ingolstadt.

,,Met Charlison halen wij een ervaren spits binnen'', laat manager voetbalzaken Peter Hofstede weten. ,,Hij speelde ruim 265 wedstrijden in het betaald voetbal, waarvan ruim 75 wedstrijden in de eredivisie. Tevens heeft hij tien wedstrijden in de Europa League in de benen.''

De Graafschap staat in de eredivisie op de laatste plaats. De 'Superboeren' spelen zaterdag in Rotterdam tegen Excelsior, dat één punt meer heeft.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.