Terug

Volg Vandaag Inside

De Graafschap geeft laatste plek over aan NAC

De Graafschap geeft laatste plek over aan NAC

1 feb 2019, 23:03

DOETINCHEM (ANP) - De Graafschap heeft de laatste plaats in de eredivisie overgedragen aan NAC Breda. De ploeg van trainer Henk de Jong won het onderlinge duel op De Vijverberg met 3-0. De 'Superboeren', die twee weken geleden voor eigen publiek al met 5-1 wonnen van Fortuna Sittard, hebben nu twee punten meer dan NAC dat met zestien punten onderaan staat.

Youssef El Jebli was met een assist en een doelpunt de uitblinker. De Utrechter gaf de bal in de 29e minuut met een hakje achter zijn standbeen langs mee aan Delano Burgzorg, die vanaf de rand van het strafschopgebied de bal onder keeper Benjamin van Leer door schoot (1-0). Kort na rust krulde El Jebli een vrije trap van ruim 20 meter in de hoek. Een kwartier voor tijd ging hij onder luid applaus naar de kant. In blessuretijd scoorde ook Leeroy Owusu uit een vrije trap.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.