Terug

Volg Vandaag Inside

'De enige Spartaan die ik meeneem naar Oranje is Tom Beugelsdijk'

'De enige Spartaan die ik meeneem naar Oranje is Tom Beugelsdijk'

24 juli 2021, 00:07

Henk Fraser vindt het een eer om assistent-trainer te mogen zijn van bondscoach Louis van Gaal bij het Nederlands elftal. Van Gaal moet nog officieel worden gepresenteerd door de KNVB, maar Fraser laat weten dat het slechts een kwestie van tijd is.

De staf van het Nederlands elftal bestaat met Van Gaal, Fraser en Danny blind uit oud-spelers van Sparta Rotterdam. 'Dat is misschien nog wel het allermooiste', reageert Fraser in gesprek met het Algemeen Dagblad. 'Het bewijst nog maar eens de grote waarde die Sparta heeft voor het Nederlandse voetbal. Of het al rond is? Sparta zal leidend blijven en verder wil ik er nu nog niet al te veel over zeggen.'

Een aantal spelers van Sparta hebben lachend gezegd, dat ze nu hopen sneller in beeld te komen bij Oranje. 'De enige Spartaan die ik meeneem naar Oranje is Tom Beugelsdijk', aldus Fraser.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.