Terug

Volg Vandaag Inside

'De Bruyne wordt met waanzinnig salaris best betaalde Premier League-speler'

'De Bruyne wordt met waanzinnig salaris best betaalde Premier League-speler'

8 apr 2021, 13:07

Woensdag werd bekend dat het contract van Kevin de Bruyne bij Manchester City met twee jaar is verlengd, tot de zomer van 2025. Het Nieuwsblad weet nu te melden dat de 29-jarige middenvelder met zijn nieuwe salaris de best betaalde speler van de Premier League wordt.

De Bruyne zou volgens Het Nieuwsblad een kleine 25 miljoen euro bruto per jaar gaan ontvangen, wat neerkomt op 490.000 euro bruto per week en 2700 euro bruto per uur.

De spelmaker van Manchester City zou daarmee doelman David de Gea aflossen als best betaalde speler in de Premier League. De doelman van Manchester United verdient volgens de Belgische krant 433.000 euro bruto per week. Op de derde plaats staat Arsenal-middenvelder Mesut Özil, met een salaris van 405.000 euro per week.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.