Terug

Volg Vandaag Inside

De Bruyne terug bij Manchester City

De Bruyne terug bij Manchester City

1 okt 2018, 15:08

MANCHESTER (ANP) - Sneller dan verwacht heeft Kevin De Bruyne de training bij Manchester City hervat. De Belgische middenvelder liep ruim zes weken geleden een knieblessure op en zou naar verwachting daardoor drie maanden aan de kant staan. Het herstel verliep echter voorspoedig en maandag stond De Bruyne a weer op het veld.

Met acht doelpunten en zestien assists had de 27-jarige Belg vorig seizoen een belangrijk aandeel in het kampioenschap van Manchester City. De Bruyne pakte in de zomer met België brons op het WK en ging na een korte vakantie al snel weer aan de slag bij zijn club. Half augustus beschadigde hij op de training echter zijn kniebanden.

Waarschijnlijk komt De Bruyne pas na de komende interlandperiode weer in actie voor City. De ploeg van manager Pep Guardiola speelt dinsdag in de Champions League tegen Hoffenheim, zondag staat de topper in de Premier League tegen Liverpool op het programma.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.