Terug

Volg Vandaag Inside

De Bruyne praat al over langer verblijf bij Manchester City

De Bruyne praat al over langer verblijf bij Manchester City

16 nov 2020, 09:48

Kevin De Bruyne voert gesprekken met Manchester City voor een langer verblijf bij de club. Dat zei de Belgische international bij de Vlaamse tv-zender VTM. Hij speelt sinds 2015 voor de club uit de Premier League en won al twee landstitels met City.

De 29-jarige middenvelder doet de onderhandelingen zelf. 'In deze situatie kan dat, want ik wil graag bij City blijven. Als ik City zou willen verlaten en de club zou dat niet willen, dan is dat een situatie waarin je wél iemand nodig hebt om te bemiddelen', aldus De Bruyne, die nog een contract heeft tot medio 2023.

'Ik heb nog een contract voor 2,5 jaar. We zijn momenteel een beetje aan het babbelen, maar we zijn nog niet ver in de gesprekken. Er zal niet moeilijk gedaan worden in de onderhandelingen, en dat geldt voor beide kanten. Want zo zitten we niet in elkaar.'

René bestempelde Kevin de Bruyne eerder dit jaar als beste middenvelder van de wereld. Bekijk het fragment hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.