Terug

Volg Vandaag Inside

De Bruyne drie maanden uitgeschakeld

De Bruyne drie maanden uitgeschakeld

17 aug 2018, 15:07

MANCHESTER (ANP) - Kevin De Bruyne kan drie maanden niet voor Manchester City uitkomen. Volgens de kampioen van Engeland heeft de middenvelder afgelopen week op een training zijn kniebanden beschadigd. De Belg hoeft geen operatie te ondergaan.

De Bruyne miste in 2016 twaalf wedstrijden van Manchester City door een blessure aan dezelfde rechterknie. De 27-jarige Belg was in het afgelopen seizoen van grote waarde voor zijn ploeg met twaalf treffers en 21 assists.

City moet De Bruyne onder meer missen tijdens duels met Liverpool, Tottenham Hotspur en Manchester United. De kampioen is goed aan het nieuwe seizoen begonnen. De ploeg van Guardiola versloeg in de strijd om het Community Shield, de Engelse Supercup, bekerwinnaar Chelsea met 2-0. De eerste competitiewedstrijd tegen Arsenal leverde zondag in Londen eveneens een zege van 2-0 op. City speelt zondag thuis tegen Huddersfield Town.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.