Terug

Volg Vandaag Inside

De Boer wint en 'verliest' met Atlanta Utd

De Boer wint en 'verliest' met Atlanta Utd

14 mrt 2019, 05:28

ATLANTA (ANP) - Frank de Boer is met Atlanta United uitgeschakeld in de Concacaf Champions League. Het team won in eigen huis weliswaar met 1-0 van CF Monterrey, maar had het eerste duel met 3-0 verloren. Josef Martinez maakte het winnende doelpunt voor Atlanta.

De Mexicanen lieten de thuisclub redelijk hun gang gaan tot ver over de middellijn, maar Atlanta had de grootste moeite met het slechten van de Mexicaanse verdedigingsmuur. De ploeg kwam niet verder dan wat afstandsschoten op doel, die nauwelijks gevaar opleverden.

Monterrey was halverwege de tweede helft dicht bij de openingstreffer, maar de lat voorkwam dat Atlanta in eigen huis op achterstand kwam. In de 77e minuut lukte het Atlanta wel om te scoren. Een voorzet van Darlington Nagbe werd door Martinez foutloos verzilverd.

Daarna kwam de halve finaleplaats voor Monterrey niet meer in gevaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.