Terug

Volg Vandaag Inside

De Boer wil Van Nistelrooij snel aan staf Oranje toevoegen

De Boer wil Van Nistelrooij snel aan staf Oranje toevoegen

10 nov 2020, 17:54

Frank de Boer wil de technische staf van het Nederlands elftal snel uitbreiden met Ruud van Nistelrooij. De bondscoach hoopt dat de voormalige spits er de volgende wedstrijdenreeks, in maart, al bij is.

'Na deze interlandperiode wil ik Van Nistelrooij opzoeken, een training van hem bekijken en dan een babbeltje met hem maken', zei De Boer dinsdag in Zeist, waar hij vooruit keek op de oefenwedstrijd van woensdag tegen Spanje.

Ronald Koeman, de voorganger van De Boer, zou Van Nistelrooij toevoegen aan zijn technische staf voor het EK. Dat toernooi werd vanwege het coronavirus echter met een jaar uitgesteld.

Van Nistelrooij bedankte eind augustus om tijdelijk als assistent van Dwight Lodeweges bij Oranje aan te schuiven. De oud-international was met het hoogste jeugdteam van PSV in voorbereiding op het nieuwe seizoen en vond die taken niet goed te combineren.

De technische staf van het Nederlands elftal bestaat naast De Boer en Lodeweges nu nog uit Maarten Stekelenburg (assistent) en Patrick Lodewijks (keeperstrainer).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.