Terug

Volg Vandaag Inside

De Boer wil internationaal succes met Atlanta

De Boer wil internationaal succes met Atlanta

14 jan 2019, 20:14

ATLANTA (ANP) - Frank de Boer wil met Atlanta United het kampioenschap van zijn voorganger een vervolg geven, maar hij aast ook op de CONCACAF Champions League. ,,Normaal heersen de Mexicaanse clubs in de Champions League, maar het moment dat een club uit de MLS de cup verovert komt steeds dichterbij.", zei de 48-jarige Noord-Hollander bij zijn presentatie in Atlanta.

De Boer werd eind vorige maand vastgelegd als de nieuwe coach van de Amerikaanse kampioen Atlanta United. Hij volgende Gerardo Martino op die ploeg in het tweede seizoen in de Major Leauge Soccer (MLS) de titel bezorgde. ,,Deze club past perfect bij mij. Twee jaar geleden zijn ze pas begonnen en wat ze sindsdien bereikt hebben is ongelooflijk", zei hij. ,,Ik ben erg trots om hier te zijn en verwacht er heel veel van."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.