Terug

Volg Vandaag Inside

De Boer verliest weer met Atlanta United

De Boer verliest weer met Atlanta United

7 mrt 2019, 08:20

MONTERREY (ANP) - Frank de Boer heeft zijn derde nederlaag in vier wedstrijden met Atlanta United moeten incasseren. De ploeg van de Nederlandse trainer verloor in Mexico het eerste duel met Monterrey in de kwartfinales van de Concacaf Champions League met 3-0. Monterrey kwam al na een kwartier op voorsprong via Nicolás Sánchez en liep in de slotfase weg bij Atalanta United dankzij treffers van Dorlan Pabón en Jesús Gallardo. Over een week is de return in Atlanta.

De Boer debuteerde vorige maand bij de Amerikaanse kampioen met een nederlaag in Costa Rica tegen CS Herediano (3-1). Atlanta United maakte die nederlaag echter goed door de thuiswedstrijd met 4-0 te winnen. De ploeg van De Boer plaatste zich daardoor voor de kwartfinales van het belangrijkste bekertoernooi voor clubs uit Noord- en Midden-Amerika en het Caribisch gebied. Atlanta United begon de Amerikaanse competitie MLS zondag met een nederlaag bij DC United (2-0). Komend weekeinde speelt De Boer met zijn ploeg thuis tegen nieuwkomer FC Cincinnati.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.