Terug

Volg Vandaag Inside

De Boer tegen Bosnië op jacht naar eerste zege met Oranje

De Boer tegen Bosnië op jacht naar eerste zege met Oranje

11 okt 2020, 10:50

Het Nederlands elftal speelt zondag de derde wedstrijd in groep 1 van de A-divisie in de Nations League. Na een overwinning op Polen (1-0) en de nederlaag tegen Italië (0-1), is Bosnië en Herzegovina de derde opponent. De aftrap in Zenica is om 18.00 uur.

Voor de nieuwe bondscoach Frank de Boer is het zijn tweede wedstrijd. De oud-international debuteerde woensdag met een nederlaag in een oefenwedstrijd tegen Mexico (0-1). Nederland speelde toen niet in de sterkste formatie.

Tegen Bosnië en Herzegovina keert De Boer grotendeels terug naar het basiselftal waar zijn voorganger Ronald Koeman mee speelde. Memphis Depay is vanwege een schorsing niet inzetbaar. Luuk de Jong neemt de positie in de spits vermoedelijk in. Doelman Jasper Cillessen krijgt zijn basisplek terug.

Na twee speelronden is Italië koploper in de groep met vier punten. Nederland en Polen hebben drie punten. Bosnië sluit de rij met één punt. Komende woensdag staan Italië en Nederland in Bergamo tegenover elkaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.