Terug

Volg Vandaag Inside

'De Boer nieuwe coach van Atlanta United'

'De Boer nieuwe coach van Atlanta United'

21 dec 2018, 22:07

WASHINGTON (ANP) - Frank de Boer wordt vrijwel zeker de nieuwe trainer van Atlanta United. De sportzender ESPN zegt dat van bronnen rond de kampioen van de Verenigde Staten te hebben vernomen. De Boer liet eerder op de dag in Nederland al weten mogelijk nog voor de kerst bij een buitenlandse club te tekenen.

De Boer was vorig seizoen voor het laatst actief, bij Crystal Palace. Hij werd al snel ontslagen. Dat was hem kort daarvoor ook bij Inter overkomen. Daarvoor werd De Boer vier keer kampioen met Ajax.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.