Terug

Volg Vandaag Inside

Daley Sinkgraven debuteert in 34-koppige voorselectie Oranje

Daley Sinkgraven debuteert in 34-koppige voorselectie Oranje

25 okt 2020, 21:06

Bondscoach Frank de Boer heeft Daley Sinkgraven opgenomen in zijn voorlopige selectie voor de oefenwedstrijd tegen Spanje en de duels met Bosnië en Herzegovina en Polen in de Nations League. De linksback van Bayer Leverkusen werd nog nooit eerder opgenomen in het voorlopige keurkorps van Oranje.

Verder zijn onder andere Patrick van Aanholt (Crystal Palace), Javairô Dilrosun (Hertha BSC) en Justin Bijlow (Feyenoord) opgenomen in een voorlopige selectie van 34 spelers van het Nederlands elftal. De Boer maakt op vrijdag 6 november zijn definitieve selectie bekend.

Oranje oefent op 11 november tegen Spanje in de Johan Cruijff ArenA, Vier dagen later komt Bosnië op bezoek in Amsterdam. Nederland speelt op 18 november de laatste groepswedstrijd tegen Polen in de Nations League.

Bekijk hieronder de volledige selectie:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.