Terug

Volg Vandaag Inside

De Boer: 'Malen in plaats van Berghuis vanwege diepte in zijn spel'

De Boer: 'Malen in plaats van Berghuis vanwege diepte in zijn spel'

11 okt 2020, 19:50

Het Nederlands elftal speelt in de Nations League tegen Bosnië en Herzegovina met Quincy Promes en Donyell Malen als buitenspelers omdat zij veel diepte in hun spel hebben. Dat legde bondscoach Frank de Boer uit aan de NOS.

"Nu heb je lopende jongens die diepte maken. Jongens die in het zestienmetergebied kunnen komen en niet jongens die vooral in de bal komen. Dan wordt het namelijk wel heel statisch", aldus De Boer.

Steven Berghuis blijft door de keuze van De Boer buiten het basiselftal. "Hij heeft het me wel heel lastig gemaakt, moet ik zeggen. Hij was een van de betere spelers woensdag tegen Mexico. Dat heb ik ook tegen hem gezegd. Maar ik geloof dat dit op dit moment het beste is."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.