Terug

Volg Vandaag Inside

De Boer kiest voor Wijndal, Veltman en Berghuis tegen Spanje

De Boer kiest voor Wijndal, Veltman en Berghuis tegen Spanje

11 nov 2020, 19:37

Nathan Aké en Joël Veltman vormen woensdag in de oefenwedstrijd van het Nederlands elftal tegen Spanje het centrale verdedigingsduo. Zij krijgen ondersteuning van de backs Hans Hateboer (rechts) en Owen Wijndal (links). Bondscoach Frank de Boer liet dinsdag al weten dat doelman Marco Bizot van AZ zijn debuut maakt.

Oranje mist deze interlandperiode het vaste verdedigingsduo Virgil van Dijk en Matthijs de Ligt wegens blessures. Stefan de Vrij van Internazionale begint op de bank en wordt gespaard voor de belangrijkere duels in de Nations League tegen Bosnië en Herzegovina (zondag) en Polen (volgende week woensdag). Datzelfde geldt voor doelman Tim Krul.

Op het middenveld krijgt Georginio Wijnaldum, die de aanvoerdersband overneemt van Van Dijk, ondersteuning van Frenkie de Jong en Donny van de Beek. Davy Klaassen, die na drie jaar terug is bij Oranje, krijgt later in de wedstrijd ook speeltijd, zei De Boer dinsdag.

Luuk de Jong begint als spits en Steven Berghuis (rechts) en Memphis Depay (links) zijn de buitenspelers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.